separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Od načelnika VMA u NOVOM JUTRU saznajete najnovije detalje o STANJU DEE ĐURĐEVIĆ!


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


U naredna četiri sata gledaćete:  

Štampu ovoga jutra prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije Sputnik i Predragom Markovićem, istoričarom.

Cela Srbija već danima je na nogama zbog nesreće koja se dogodila u četvrtak ujutro, u kojoj je teško povređena naša koleginica Dea Đurđević. Kako se Dea oseća danas, šta kažu lekarske prognoze i kako je izgledalo njeno zbrinjavanje i priprema operacije, čućemo u temi Novog jutra od prof. dr Miroslava Vukosavljevića, načelnika Vojnomedicinske akademije, dr Maje Dimitrijević, lekarke Hitne pomoći, koja je tog jutra zbrinula Deu na mestu nesreće i našeg kolege Mladena Mijatovića.

Možemo li uskoro da očekujemo da će takse koje su prištinske vlasti uvele na robu iz Srbije i BiH uskoro biti ukinute i koliku štetu je Srbija do sada pretrpela u ekonomskom smislu zbog ovog poteza Prištine, saznaćemo od ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.

Koji su glavni zaključci sa sednice Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o tromesečnom Izveštaju Unmika o stanju na Kosovu i Metohiji i kako ocenjuje trenutnu situaciju u regionu, o ovim i još mnogim drugim pitanjima razgovaraćemo sa Ivicom Dačićem, ministrom spoljnih poslova.

O predstavi "Idealna polovina", koja će biti izvedena na Dan zajubljenih u Akademiji 28, pričaćemo sa glumcem Milanom Kalinićem.

U okviru naše rubrike HIT JUTRA ugostićemo pevačicu Minu Kostić koja će nam predstaviti svoju novu pesmu koju je nakon 18 godina snimila sa svojim kolegom Džejom i koja nosi naziv "Nema dalje"

O njegovom novom hitu "NIKO" javnost priča već danima, a o kakvoj je pesmi reč saznaćemo od pevača Amela Ćurića.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti