AKTUELNO

VAŠA DOBRA NAVIKA svakog vikenda od 10 sati na TV Pink

U jednoj od svojih knjiga glumac Žarko Laušević je zapisao: “Oni koji duboko vole nikad ne ostare; ako i umru od starosti, umru mladi”, a tim citatom će Žika Nikolić najaviti “Žikinu šarenicu” u nedelju, 10. februara, u 10 sati, i prve goste koji ulaze u studio - Biljanu Jevtić i Acu Ilića, jedan od najskladnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Foto: Pixabay.com

U susret Svetom Trifunu, odnosno Svetom Valentinu, koji se proslavlja kao Dan zaljubljenih, biće još reči o ljubavi i priloga sa vinograda. “Kako se na srpkom kaže ljubav“, objasniće nam mladi reditelj Hadži-Aleksandar Đurović, čija se zbirka poezije upravo tako zove, a Jelena Savić će nam najaviti Festival ljubavi u Novom Sadu. O vinu će pričati i pevati boem i pesnik prof. dr Slobodan Jović, sa Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu.

Aktuelnosti u Istorijskom muzeju Srbije najavljuje istoričar Nebojša Damnjanović, dok nam Slavica Mastikosa predstavlja nova dela Udruženja pisaca “Sedmica”. Biće tu i glumac Aleksandar Dunić u ulozi vojvode Janka Katića.

Ovu romatičnu i poučnu emisiju upotpuniće numere koje izvode Bojana Nikolić i “Srpski glasovi”, kao i grupe “Vampiri” i “Ritam, sex i ja”.

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'