AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

Na polovini radne nedelje Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, nešto manje od jednog procenta iza Javnog servisa Srbije. Ipak, među urbanom populacijom, Pink je najgledanija televizija u Srbiji govore istrazivanja za merenje gledanosti agencije Nielsen.

Među deset najgledanijih emisija u danu, pet je Pinkovih. Ubedljivo najgledanija zabavna emisija svih emitera je „Paparazzo lov“ koju je pratilo 22% auditorijuma ili više od milion gledalaca.

Foto: Pink.rs

Odlične rezultate beleži i dokumentarni program „DNK“ sa 23 odsto auditorijuma, dok su sada već tradicionalno serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“ u samom vrhu gledanosti.

Foto: RTV Pink , printscreen

Centralna informativna emisija naše televizije „Nacionalni dnevnik“ u danu iza nas je najgledanija u poredjenju sa sličnim emisijama na ostalim komercijalnim televizijama. Tokom dana verna Pinkova publika ispratila je i „Popodnevni dnevnik“, kao i „Nacionalni dnevnik u 13“, ali i "Novo jutro".

Foto: TvPink Printscreen

Direktna uključenja u rijaliti "Zadruga" su u samom vrhu gledanosti, kao i pitanja gledalaca koja su u kasnom večernjem terminu bez konkurencije sa udelom u gledanosti od čak 28 odsto.

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

Foto: TV Pink Printscreen

#Gledanost

#Televizija Pink

'