AKTUELNO

Pevačici je bilo neprijatno.

Autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera na našim prostorima ''Magazin In'', Sanja Marinković u ovonedeljnom izdanju ugostiće poznate parove sa domaće javne scene. U studio kod Sanje ove subote stižu: rijaliti par ''Zadruge 2'' Ana Korać i David Dragojević, poznati pevački bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor i verenici, koreograf i plesač Ivan Mileusnić i potpredsednica za PR i marketing BK grupe Danijela Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je tom prilikom uputila pevačkom paru sledeće pitanje:

- Kad će tako da sve pršti od strasti u ''Magazinu In''? - pitala je Sanja poznati bračni par, a Saša je svojim odgovorom postideo Nikolinu.

- Sanja, zamisli koliko bi bilo glupo da sad dođemo u tvoju emisiju i kao ''vatamo se'' u emisiji - rekao je Saša Kapor pred kamerama emisije ''Magazin In''.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TO BI BILO IDEALNO: David nije mogao da sakrije STRAST PREMA Ani ni u MAGAZINU IN, evo šta je rekao kad se povela priča o njihovom s*ksu!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 9. februara u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

'