AKTUELNO

Koraćevoj nije bilo prijatno, Dragojević sve posmatrao nasmejan.

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera, Sanja Marinković u ovonedeljnom izdanju ''Magazina In'' ugostiće poznate parove sa domaće javne scene.     Sa Sanjom će o aktuelnim temama razgovarati: ljubavni rijaliti par ''Zadruge 2'' koji je uzbrurkao domaću javnost - Ana Korać i David Dragojević, poznati bračni par - Nikolina Kovač i Saša Kapora i verenici - Danijela Karić i Ivan Mileusnić.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja Marinković pustila je Davidu snimak njegovog gostovanja sa Aleksandrom Subotić od 22. septembra 2018. godine. Kada je Sanja najavila snimak tadašnjeg para, koji je nastao pre samo nešto više od četiri meseca, Ani nije bilo nimalo prijatno, pa je poručila:

- Jao, nije mi dobro - rekla je Koraćeva i stavilu ruku preko očiju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja znam da on mene voli najviše na svetu i da me ni sa jednom ne bi zamenio. Može Naomi Kembel da dođe što se mene tiče... - rekla je Aleksandra Subotić tada u emisiji, a David je sve to posmatrao nasmejan.- Sačuvajte ovaj snimak - rekla je Mia Borisavljević u ''Magazinu In'', nakon što je Sanja Marinković konstatovala da Aleksandra ima ogromno samopouzdanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj Mijin komentar izazvao je pometnju u stidiju s obzirom na to da je ona već tada predosetila da Aleksandrina i Davidova veza neće potrajati.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BORIM SE U ŽIVOTU, SA VAMA, SA NJIM: Kija poslala poruku koja vas NEĆE ostaviti RAVNODUŠNIM!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 9. februara u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

'