separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK APSOLUTNI LIDER MEĐU TELEVIZIJAMA: NAŠ JUTARNJI PROGRAM ZVANIČNO NAJGLEDANIJI U SRBIJI! (VIDEO)


Svakog dana televizija Pink je prva na listi gledanosti svih komercijalnih televizija u Srbiji, prema istrazivanju agencije za merenje TV gledanosti Nielsen.


Nesto manje od jednog procenta u ukupnoj gledanosti iza Javnog servisa Srbije, nasa televizija je juce bila i omiljena među grupama gledalaca zenske i urbane populacije među kojom je Pink najgledanija televizija u Srbiji.

Prilog o istrazivanju gledanosti pocinje upravom ovom emisijom, "Nacionalni dnevnik" je u jučerašnjem danu bio najgledaniji format svih komercijalnih emitera.

Autor: TvPink Printscreen

Informativna redakcija pored ovog uspeha, može se pohvaliti i ZVANIČNO NAJGLEDANIJIM JUTARNJIM PROGRAMOM U SRBIJI! Uz Novo jutro u jučerašnjem danu bilo je više od milion gledalaca, što ovaj program ranigira iznad sličnih formata na Javnom servisu Srbije.

Autor: Pink.rs

Udarni termini rezervisani su za serijski program Zabranjenu ljubav, Istanbulsku nevestu i seriju Elif, kao i rijaliti show Zadruga. 

Autor: RTV Pink , printscreen

U terminu od 22 časa milionski auditorijum pratio je Zadrugu izbor potrčka, dok se među najgledanijim našla i specijalna emisija Zadruga pretres nedelje.

Autor: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti