AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu ovog jutra prelistavamo sa predsednicom skupštinskog Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Aleksandrom Tomić i narodnim poslanikom i potpredsednikom SPO-a Aleksandrom Čotrićem.

- Preti li Venecueli vojna intervencija i koji bi mogao biti odgovor te države,mogu li venecuelansku krizu rešiti prevremeni parlamentarni izbori i zašto je Latinska Amerika, još od 1823.godine,smatrana za unutrašnje dvorište Vašingtona? O ovim pitanjima, u “Novom jutru”, ekskluzivno sa otpravnicom poslova ambasade Venecuele u Srbiji Diom Nader de el Andari.

Foto: Pink.rs

- Da li bi se izveštaj o KiM mogao naći na dnevnom redu sednice SB UN 7.februara, da li je to i najteže pitanje koje stoji pred Srbijom i kako zaustaviti govor mržnje, zastrašujuću retoriku i demonstraciju nasilja u našoj zemlji? O tome razgovaramo sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

- Vešala na protestima u Beogradu. kako su nasilje i pretnje postali legetiman način borbe protiv političkih neistomišljenika. Sa nama u studiju glavni i odgovorni urednik lista Informer Dragan J. Vučićević.

- U rubrici Pod reflektorima mladi reditelj Marko Jovičić, sa kojim ćemo razgovarati o njegovim najnovijim predstavama.

Foto: Pink.rs

- Kako je nastao spektakularni prvi Kineski festival svetla u Beogradu,pitamo kreativnog ambasadora Srbije Slobodana Trkulju.

- U rubrici Hit jutra, najavićemo novi koncert kultne grupe Vampiri i podsetiti se nekih od njihovih najlepših pesama.

#Jutarnji program

#Nebojša Stefanović

#Novo jutro

#najava

'