separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

APSOLUTNA DOMINACIJA! TELEVIZIJA PINK I OVOG VIKENDA BILA JE NAJGLEDANIJA! (VIDEO)


Tokom sva tri dana vikenda TV Pink bila je najgledanija komecijalna televizija u Srbiji, dok je u subotu Pink bio najgledaniji emiter, uključujući i Javni servis Srbije.


Pored prednosti u ukupnom broju gledalaca na sve emitere, pa i Javni servis Srbije, naša televizija ostvarila je ubedljivo bolje rezultate u posebnim grupama gledalaca. Urbana, publika starosti od 18 do 49 godina kao i zenska populacija vikend je provela uz Pink.

 Tokom sva tri dana vikenda “Nacionalni dnevnik” je ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok su visoko rangirani i “Popodnevni dnevnik, “Nacionalni dnevnik u 13”. 

Autor: TvPink Printscreen

Dane vikenda obeležila je i najgledanija jutarnja emisija “Novo Jutro”, koju je u subotu pratilo preko 22% auditorijuma.

Visoko na listi najgledanijih formata našla se i “Žikina Šarenica”, koja je u subotu bila gledanija i od sličnog formata na Javnom servisu Srbije.

Autor: Pink.rs/Promo

Tradicionalno verna pinkova publika pratila je naš serijski program, pa su među gotovo deset najgledanijih emisija tokom vikenda serije “Zabranjena ljubav”, “Istanbulska nevesta” i “Elif”.

Autor: RTV Pink , printscreen

Petak je svakako u znaku muzike, jer je million gledalaca pratilo “Pinkove zvezdice All stars”. 

U subotu reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov” pratilo je oko 24% auditorijuma, dok je ubedljivo najgledanija zabavna emisija u subotu talk show Sanje Marinković “Magazin IN”.

Autor: TvPink Printscreen

U samom vrhu gledanosti nalaze se specijalne emisje “Zadruga-nominacije”, Vanredno ubacivanje”, “Pitanja novinara”, “Izbacivanje” kao i dnevna uključenja u hiper rijaliti Zadruga.

Autor: TvPink Printscreen

“Kontravizija” Lava Pajkića tradicionalno u samom vrhu gledanosti i ove nedelje, dok je milionska publika pratila ekskluzivni intervju predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

Autor: TvPink Printscreen

Naša publika već tradicionalno nedeljno popodne provodi uz autorsku emisiju Ognjena Nestorovića koja je i ove nedelje u svom terminu najgledanija, ali i visokorangirana na zvaničnoj top listi najgledanijih emisija.

Hvala vam na poverenju! Rezultati su podstrek da budemo još bolji! Vaš Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti