AKTUELNO

Novi problemi stoje na putu izgradnje dve kuće za porodicu Perić.

Napetost oko izgradnje dve kuće za Periće raste iz epizode u epizodu humanitarnog serijala “Kuća od srca”, a osim porodičnih razmirica, situacija je kulminirala kada su se posvađali Žarko Lazić i Jelena Matijašević. Da li će njihovo prijateljstvo opstati uprkos svađi i da li je Jelena zauvek napustila serijal, gledamo u utorak, 5. februara, od 22 časa na TV Pink.

Nema Jelene, borićemo se bez nje – teška srca je izgovorio Žarko u potkrovlju kuće, oko koje je i nastao sukob sa partnerkom.

Foto: Promo

Za to vreme ona je sa ženskim članovima porodice Perić lila suze analizirajući situaciju.

Rekao mi je u jednom trenutku da idem kući, da nisam ni zašta bolje. Poslušaću ga, idem kući, pošto nisam ni za šta bolje, pa neka nađe neku novu partnerku, koja je za nešto bolje – jadala se Jelena.

Foto: Promo

U suzama su je ispratile Perićeve dok je ulazila u automobil. Nisu uspele da je nagovore da ostane...

Uprkos svemu, Žarko se ne predaje. Osim što je ostao bez partnerke, muči ga i deda Momčilo, koji i dalje odbija da pomogne jednom od dvojice sinova, za koje “Kuća od srca” pokušava da izradi dve kuće. Najstariji domaćin ne shvata da vreme neumitno curi i da se bliže rokovi za završetak radova.

Foto: Promo

Foto: Promo

Žarko će pokušati da reši i taj problem i sazna zbog čega Momčilo ne pomaže svojim sinovima, dok drugi ljudi, koji mu nisu rod, vredno rade na tome da spasu njegovo sedmoro unučadi. Jelena je to već pokušala, pa izgubila stprljenje, a na koji način će Žarko reagovati, videćemo u utorak od 22 časa na TV Pink.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'