separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

USTALA JE I POKAZALA DVA REZA OD NOŽA KOJA JE TOG JUTRA DOBILA OD SUPRUGA: Sanja Marinković otkrila detalje potresne scene koja ju je zaprepastila! (FOTO)


Bilo je strašnih stvari - ističe voditeljka u emisiji ''Kontravizija''.


Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković bila je gošća u današnjem izdanju emisije ''Kontravizija'' kod kolege Lava Pajkića. Tom prilikom, Sanja je otkrila sa kakvim se sve situacijama susretala tokom radionice ''Bulevar ženskih tajni'' koju je pre godinu dana pokrenula sa Vesnom Dedić

Autor: TvPink Printscreen

- To je projekat na koji sam ja posebno ponosna. Putovale smo u 2018. godini u 22 grada i sela u Srbiji, razgovarale smo sa preko 5.000 žena. Cilj te radionice je da inspirišemo i motivišemo žene da ostvare svoj cilj kakav god da im je u životu. Ono što je nama bilo najvažnije jeste da na putu ka tom cilju one budu srećne - rekla je Sanja u ''Kontraviziji'' i otkrila sa kakvim se sve zanimljivim situacijama susretala.

Autor: TvPink Printscreen

- Tu je bilo mnogo smešnih stvari. Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah proverimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu gde je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je neverovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gde žive srećne žene i kakva je situacija. Ono što je bilo najsmešnije jeste da je na Ubu jedna žena koja je bila sudija i koja je bila naša gošća kao uspešna žena - razvela sve te žene. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smeha - istakla je voditeljka, pa priznala da je bilo i potresnih scena.

Autor: TV Pink Printscreen

- Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva reza od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom. 

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti