AKTUELNO

Otkrila svoju najdublju intimu.

U jučerašnjem izdanju emisije "Magazin In" gostovale su Zlata Petrović, Dajana Paunović, Katarina Grujić, Snežana Dakić i Izvornika Milošević. Sanja Marinković je sa ovim damama pokušala da razjasni kakav pološaj imaju tri kategorije žena u današnjem društvu, zakonita supruga, ljubavnica i žena koja je odlučila da kroz život korača sama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRV NIJE VODA! Nina Radulović pokazala MAMU, evo od koga je nasledila LEPOTU! (FOTO)

Tokom emisije, Izvorinka je podelila sa milionskim auditorijumom da je potpuno odlepila za mnogo mlađim gospodinom, koji ju je već na prvi pogled oborio s nogu.

To je bilo preko društvenih mreža. On mi je pisao: "Ja za vas imam jedan poklon, volim taj vaš melos", zatim me pitao da li može da dođe da mi donese poklon, ja sam mu rekla da može i kada je došao, ja sam se tako zaletela - počela je pevačica, a zatim dodala:

Foto: TvPink Printscreen

U ovim zrelim godinama sam dozvolila da me tako ponese strast, neverovatno. On je mnogo bio mlađi od mene, mnogo mi se svideo, takav šarm, takva harizma, takva lepota u duši, ali je toliko mlađi da je to bolno. Konačno sam uspela da se oslobodim i samo ja znam cenu koju sam platila. Ja imam sina koji je malo mlađi od njega. U meni je takva borba da može da eksplodira. Moj sin treba tog prelepog, prezgodnog da pogleda... Moj sin bi se mene odrekao. Razgovarala sam ja sa sinom, nije on ništa rekao, zna on za tu priču, ali nema šanse - ispričala je Izvronika.

Sanjine gošće su pokušale Miloševićevoj da daju vetar u leđa da ljubav ne poznaje granice ni godine, ali je ona ostala čvrsta pri svom stavu da je to nemoguće i da više neće imati takve ljubavne egzibicije.

R. L.

#Izvorinka Milošević

#Magazin In

'