AKTUELNO

Nije se pokajala zbog ove zabranjene ljubavi.

Današnje gošće u autorskoj emisiji Sanje Marinković "Magazin In" bile su predivne dame sa naše javne scene: Zlata Petrović, Dajana Paunović, Katarina Grujić, Snežana Dakić i Izvornika Milošević.

Tema emisije je bila "Društveni položaj ljubavnica, zakonitih supruga i žena koje su odlučile da kroz život koračaju same", pa je Zlata ovom prilikom priznala da je u životu bila u sve tri kategorije.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I ONA ĆE ZAPEVATI NA HUMANITARNOM KONCERTU! Kija ponosna na HUMANE PINKOVE ZVEZDICE: Drago mi je da oni odmalena imaju usađene te vrednosti da treba pomagati drugima! (FOTO+VIDEO)

Ja moram da priznam, ja jesam bila ljubavnica. Sve te tri kategorije dok su trajale bile su lepe - rekla je pevačica.

Ona je istakla da se nimalo ne stidi zbog toga što je bila ljubavnica, jer je, kako kaže, tada uživala, a tom čoveku nije ugrozila brak.

Foto: TvPink Printscreen

Nešto se dogodilo između dvoje ljudi, jednostavno se to desilo i vi to ne možete da prekinete. Nikada u životu nisam dozvolila da se ta osoba razvede niti da ima problema kod kuće. Mislim da je njegova supruga najbolje tada živela, dok sam ja bila sa njim. Zato što sam ja želela neku svoju slobodu, a jednostavno se desila ta hemija kojoj ne možete da stanete na put. Naravno, svi mi osećamo grižu savesti, to je deo svakog čoveka. Ljudi sada žive u zajednici, muž zna gde mu žena ide, ima sa strane njih pet. Ja sam tada bila solo, ja da sam bila u braku, ne bih smela. Zašto bih se stidela, nikog nisam ubila, nisam razvela ničiji brak. Nikada u životu se nisam pokajala, ja sam pet godina bila u tako lepoj vezi, nikom ništa nije falilo. To sam uradila srcem i dušom, ni slučajno nisam to uradila da bi me izdržavao, da bi moju decu izdržavao - istakla je Zlata.

Ostale gošće nisu imale ovakva iskustva, jedino je Kaća priznala da je jednom bila u položaju ljubavnice i to samo zbog toga što joj tadašnji izabranik nije priznao da je u braku, već je tvrdio da je razveden.

R. L.

#Magazin In

#Zlata Petković

'