separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK I DALJE NAJGLEDANIJI! 'Brak na neviđeno' osvojio vaša srca! (VIDEO)


I poslednji dan "najdužeg" meseca u godini Pink obeležava kao najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji.


Bez konkurencije u kategoriji komercijalnic, Pink je tek za koji procenat udela u gledanosti iza Javnog servisa Srbije. Liderska pozicija posebno se ističe među mlađom i ženskom populacijom, te je tako TV Pink daleko ispred Javnog servisa Srbije ali i ostalih komercijalnih emitera u grupi gledalaca od 18 do 49 godina.

Autor: Promo

Projekat koji smo predstavili na samom kraju 2018-te godine „Brak na neviđeno“ već čertvrtu nedelju je najgledanija zabavna emisija svih emitera, dok odmah iza sledi i „Trenutak iz sna“ uz koji je bio svaki četvrti gledalac u Srbiji.

Autor: RTV Pink , printscreen

Serijski program je već tradicionalno u samom vrhu gledanosti, pa je tako Pinkova publika ispratila nove zaplete u serijama „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“.

Autor: Pink.rs

Najgledaniji jutarnji program je upravo naš. Sa udelom u gledanosti od 22% i približno 1.100.000 gledalaca „Novo jutro“ je najgledaniji jutarnji program u Srbiji, ispred jutarnjeg programa Javnog servisa Srbije.

Autor: TvPink Printscreen

Naš informativni program zadobio je poverenje milionske publike, pa su u danu iza nas na zvaničnim top listama u samom vrhu „Nacionalni dnevnik“ kao i „Popodnevni dnevnik“.

Autor: TvPink Printscreen

Uključenja u rijalitiji su među najgledanijim kao i specijalna emisija „Zadruga-gledanje snimaka“ sa neverovatnim udelom u gledanosti od 28%.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti