separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OBELODANILA VEZU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Folk pevačica u MAGAZINU IN priznala da je BILA LJUBAVNICA! (VIDEO)


Svojim javnim priznanjem iznenadila je sve u studiju.


Autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera na našim prostorima "Magazin inSanja Marinković ugostila je u novom izdanju poznate dame sa domaće javne scene! Iskreno o najintimnijim detaljima iz svog emotivnog života govoriće: pevačice Katarina Grujić, Zlata Petrović, Izvorinka Milošević, i voditeljke Dajana Paunović i Snežana Dakić.

Autor: TV Pink Printscreen

Društveni položaj ljubavnica, zakonitih supruga i žena koje su odlučile da kroz život koračaju same samo je jedna od tema koja će sasvim sigurno gledaoce TV Pink ostaviti bez teksta, kao i priznanje folkerke Zlate Petrović, koja je otvorila dušu i pred kamerama priznala ono što bi malo koja žena uradila.

Autor: TvPink Printscreen

- Ja moram da priznam... Ja sam bila i ljubavnica - bez dlake na jeziku priznala je Zlata, koja je potom otkrila da, za razliku od mnogih ljubavnica, nije zahtevala od muškarca da ostavi zakonitu ženu, naprotiv.

- Nisam dozvolila da se ta osoba razvede - objasnila je ona.

Autor: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 2. februara u 17 sati!

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti