AKTUELNO

Pevačica nije želela da ga imenuje!

Autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera na našim prostorima "Magazin in", Sanja Marinković ugostila je u novom izdanju poznate dame sa domaće javne scene! Iskreno o najintimnijim detaljima iz svog emotivnog života govoriće: pevačice Katarina Grujić, Zlata Petrović, Izvorinka Milošević, i voditeljke Dajana Paunović i Snežana Dakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Društveni položaj ljubavnica, zakonitih supruga i žena koje su odlučile da kroz život koračaju same samo je jedna od tema koja će sasvim sigurno gledaoce TV Pink ostaviti bez teksta. Katarina Grujić priznala je da je bila ljubavnica, a da toga nije ni bila svesna, budući da nije znala da je njen tadašnji dečko bio oženjen.

- Ja sam imala jednu situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi, a nisam znala da je oženjen... On je meni rekao da ima papire za razvod - rekla je Katarina u ''Magazinu IN'', a Sanja ju je upitala sledeće:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVELI SMO U TROŠNOJ SOBI, A SPAVALI NA STRUNJAČAMA! Seka otkrila kako je izgledao njen život u izbeglištvu: Da nam nisu poklonili šporet, umrli bismo od gladi!

- Izvini, da li je to popularni fudbaler što sada pronalaze 1.000 njegovih ljubavnica? - upitala je voditeljka pevačicu aludirajući na sportistu koji se poslednjih nedelja nalazi u epicentru skandala zbog eksplicitnih poruka i fotografija koje je slao poznatoj pevačici, na šta je Grujićeva odgovorila da ne želi nikoga da imenuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve detalje o pevačicinom odnosu sa oženjenim muškarcem i njihovoj vezi saznaćete u najnovijem izdanju ''Magazina In''.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 2. februara u 17 sati!

Autor: M. K.

#Katarina Grujić

#Magazin In

#pevačica

'