AKTUELNO

Još jedna transformacije pred kamerama, u četvrtak od 22.45, TV Pink

Bila je na pragu punoletstva kada je započela borbu protiv opake bolesti, a u četvrtak, 31. januara od 22.45 na TV Pink, gledamo Tamaru Petković u novoj borbi – za lepšu i bolju budućnost, u kojoj će joj pomoći emisija “Trenutak iz sna”. Voditeljka Tijana Čurović upoznaje nas sa još jednom hrabrom, mladom damom koja je odlučila da u okviru ličnih unutrašnjih promena učini nešto i na fizičkom izgledu, i preda se sigurnim rukama vrhunskih stručnjaka iz domena estetske hirugije, koji pomažu u realizaciji ovog serijala.

Foto: Promo

Na početku emisije Tamara će nam ispričati samo deo bolne prošlosti.

Kada vas u jednom momentu snađe pet-šest bolova, ne znate više šta da radite sa sobom – priseća se Tamara dana provedenih u bolesničkoj postelji.

Foto: Promo

Podsećanje na te dane teško pada i njenoj majci, koja se osećala nemoćnom nad detetom u bolovima. Sa nepunih 18 godina njena ćerka je imala blizak susret sa smrću. Terapije su se nizale jedna za drugom, ostavljale posledice... Tamarina duga kosa počela je da opada u pramenovima, pa je majka jednog dana došla u bolnicu sa mašinicom za šišanje, uplela joj kiku, koju je ostavila za uspomenu, i obrijala glavu. To je dodatno uticalo da Tamarin bol bude još jači i dublji, ali joj je dalo i dodatnu motivaciju da ostatak života provede u punom sjaju.

Foto: Promo

Foto: Promo

Upravo zbog tih momenata Tijana Čurović će sa ekipom stručnih saradnika emisije “Trenutak iz sna” dati sve od sebe da i Tamari ostvare snove i unesu joj radost u život.

Pink RS

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'