AKTUELNO

Na Miličino pitanje o simpatiji u takmičenju, Katarina se zbunila.

U drugoj emisiji petog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" ovog petka od 22 časa očekuju vas nastavak slobodne teme i novi spektakularni nastupi. Kako je ovog puta tema slobodna, naše zvezdice same biraju pesme kojima će se predstaviti žiriju i publici.

Ipak, pre nego što zasijaju na velikoj sceni, mi smo ih zamolili da na trenutak uđu u ulogu novinara i postave svojim drugarima pitanja na koje bi voleli da znaju odgovore. Tako je Milica Ilić imala veoma interesantna pitanja za svoju drugaricu Katarinu Radulović.

Milica: Koji tvoj nastup ti se do sada najviše dopao u "Pinkovim zvezdicama - All Stars"?

Katarina: Svi nastupi su mi izuzetno dragi i svaki je na svoj način poseban. Ako gledam kompletno i pripremu, euforiju i sam nastup, ali mislim da će večerašnji nastup, kada pevam Končitinu pesmu "Rise Like a Phoenix" biti najbolji do sada, čvrsto verujem u to.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Milica: Koji ti je omiljeni deo snimanja?

Katarina: Definitivno nastup, kada izađem na scenu. Pripreme su mi veoma interesantne, čim dođem u studio, osećam euforiju i spremna sam za šou. Ali nastup, publika, žiri - to je najveće uzbuđenje za mene. I naravno, druženje sa ostalim zvezdicama.

Milica: Šta bi volela da bude sledeća tema?

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Katarina: Hm, možda rep muzika. Već imam ideju kako bi izgledao nastup, kako bih ja izgledala i koju bih pesmu pevala. Mislim da bih se najbolje snašla u toj temi.

Milica: Da li si ikada imala simpatiju u "Pinkovim zvezdicama" i da li je sada imaš?

Katarina: Mislim da i ti i ja znamo odgovor na ovo pitanje, ali to je bilo davno. Ne mogu da otkrivam ime (smeh). Neka ostane između tebe i mene. To je bilo baš davno. A sada recimo da imam simpatiju, ali nije iz takmičenja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Milica će se ovog petka predstaviti pesmom "Ain't No Other Man" Kristine Agilere, dok će Katarina otpevati pesmu "Rise Like a Phoenix" Končite Vurst, a pored njih dvoje u ovonedeljnoj emisiji gledaćete i Tomislava Božovića, Dariju Vračević, Davida Markovića, Teodoru Marković, Igora Lazarevića, Ivanu Dimkovski i Isidoru Mitić.

Ne propustite drugu emisiju petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 1. febrara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Katarina Radulović

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'