AKTUELNO

Merenja gledanosti u Crnoj Gori u periodu od 1. novembra do 21. januara 2019. godine pokazuju da je TV Pink M zvanično najgledanija televizija u ovoj zemlji.

Sa 12.31 odsto udela u gledanosti u ovom periodu, TV Pink M je na liderskoj poziciji u Crnoj Gori, a iza sebe je ostavila ostale emitere u ovoj zemlji.

TV Pink M gledanija je od ostalih emitera u totalu, a bolje rezultate beleži i među gledaocima starosti od 15 do 45 godina sa udelom od 21.86 odsto u gledanosti.

U odnosu na novembar 2018. godine, TV Pink M u januaru ove godine ima dvostruko veću gledanost, a u određenim vremenskim intervalima u toku dana, uz TV Pink M je gotovo 200.000 gledalaca.

Tokom perioda od novembra do januara kada je vršeno merenje gledanosti, uz program TV Pink M, koji uključuje jutarnji program "Novo jutro", zabavne emisije kratke forme "Premijera", "Ekskluzivno" i "Scena M", kao i emisija "Premijera-Vikend specijal", šou program "Pinkove zvezdice - All Stars", uključenja iz najgledanijeg rijalitija "Zadruga", zatim emisije "Kuća od srca", "Paparazzo lov", "DNK", "Brak na neviđeno", "Trenutak iz sna", "Ami G Show", "Magazin In", turske serije i seriju "Šifra Despot", bilo je više od pola miliona gledalaca u Crnoj Gori.

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink M!

#Gledanost

#PinkM

'