AKTUELNO

Odlučio da svima stavi do znanja šta oseća prema udatoj zadrugarki.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera na našim prostorima "Magazina in" ugostila je u novom izdanju učesnike "Zadruge 2", koji će svojim iskrenim i emotivnim ispovestima ponovo podići ogromnu prašinu i privući pažnju miliona gledalaca TV Pink! Priliku da ove subote gostuju u "Magazinu In" dobili su Suzana Perović i Miki Đuričić, Dragana Mitar, kao i ljubavni par Luna Đogani i Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić iskoristio je priliku da pred kamerama emisije ''Magazin In'' prizna šta oseća prema Suzani, sa kojom se zbližio tokom boravka u ''Zadruzi 2''. Iako se trude da ne govore mnogo o svojim osećanjima, budući da Suzana napolju ima supruga, Vladimira Perovića, Đuričić nije mogao više da izdrži, pa je otkrio šta mu leži na srcu.

- Mi se nikada poljubili nismo, osim u obraz. Ja volim ovu ženu, nisam zaljubljen. Zaljubljenost me prošla, volim ovu ženu - priznao je Miki u ''Magazinu In'' i iznenadio sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM U MAGAZINU IN! Gutala knedle, htela da PROPADNE U ZEMLJU zbog onog što je Marko u njenom prisustvu ispričao o Dragani Mitar!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 26. januara u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Suzana Perović

'