separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

STIŽE BOGATI ARAPIN! Novi likovi u seriji Šifra Despot! Nova epizoda UPRAVO JE POČELA na televiziji Pink! (VIDEO)


'Brijanje Despota' - 46. epizoda upravo sada na TV Pink!


Sve su uzbudljivija dešavanja u seriji „Šifra Despot“, koja se na TV Pink prikazuje nedeljom od 21:15 časova. Epizoda pod nazivom „Brijanje Despota“, koja je upravo počela sa emitovanjem, donosi nam nove likove, a tumače ih Nenad Okanović i Branko Janković. Ovoga puta, popularni sin Dragan je bogati Arapin Ben Okan Al Ahra, a Branko njegov telohranitelj.

Autor: Promo

Autor: Promo

Na početku epizode gledamo Despota (Đorđe Marković) odlučnog da nešto promeni u životu, makar to bio i imidž. On se, za razliku od njegovih roditelja, miri sa činjenicom da je Milena otišla u Norvešku i da bebe nikada nije ni bilo. Međutim, pritiska ga drugi problem koji ne zna kako da reši – Margita (Mihaela Stamenković) ne odustaje. Uporno pokušava da ga uveri da je on otac njenog deteta. Uhodi i njega i njegove roditelje. Rešena je da svojoj bebi nađe tatu.

Autor: Promo

U želji da mu pomogne, Žana (Marijana Mićić) ugovara Despotu sastanak sa strancem sa kojim je sarađivala u nabavci venčanica za svoj salon. Bogati Arapin (Nenad Okanović) je zainteresovan za kupovinu srpskih kompanija iz oblasti IT sektora. Nalaze se u jednom beogradskom restoranu. Prvi susret će biti veoma čudan.

Autor: Promo

Hoće li Despot opet upasti u nevolju saznajte na Pinku!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti