AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru gledaćete:

- Štampu ovog jutra prelistavamo sa Milanom Lađevićem, glavnim urednikom „Srpskog telegrafa“ i Nikolom Nedeljkovićem urednikom crne hronike „Večernjih novosti“.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče se u Davosu 15. put sastao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merekl sa kojom je najviše razgovarao o KiM, ekonomiji i evropskom putu Srbije. O porukama nemačke kancelarke po pitanju južne srpske prokrajine razgovaramo sa Milovanom Drecunom predsednikom skupštinskog Odbora za KiM i Zoranom Milivojevićem karijernim diplomatom.

- Nakon što je novinarka „Srpskog telegrafa“ nazvao „kurvom“, glumac Sergej Trifunović juče je otišao korak dalje, napisavši na svom tvirter nalogu da je pomenutu koleginicu trebao da nazove „ustaškom kurvom“. O ovoj temi govoriće: Jelena Trivan direktorka „Službenog glasnika“, i Aleksandar Antić, viskoki funkcioner SPS-a i ministar rudarstva i energetike u Vladi Srbije.

- Sedamdesetjednogodišnju (71) Nevenku Harkaji iz Vršca ćerka je nedavno izbacila iz stana, pa se po ledenom vremenu i bez odeće bori za život. Šta je Nevenka preživela i koja su njena prava čućete od Marce Lazić koja je primila u svoj dom, kao i od advokata Aleksandre Radivojević.

- Na slučaju ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović od nedavno radi novi tužilac, a koji će biti njegovi glavni zadaci i zašto je došlo do zamene tužioca pričaćemo sa Stefanovm Jokićem, advokatom odbrane Zorana Marjanovića.

- Pod reflekotirma nam je glumac Dragan Marinković Maca sa kojim ćemo da razgovaramo o predstvi „Sunce tuđeg neba“ koja će sutra uveče biti izvedena u Pozorištu lutaka „Pinkio“.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Sandru Afriku koja će nam otkriti kada izlazi njen prvi singl.

- A u goste nam dolazi i Ivan Kurtić koji će nam reći šta očekuje od predstojećeg takmičenja za pesmu Beovizije.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'