AKTUELNO

Nastavljamo da opravdavamo poverenje naših gledalaca!

Pink je u danu iza nas najgledanija televizija u Srbiji. Naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca, gde se u odnosu na sve emitere beleže bolji rezultati, kako među gledaocima od 18 do 49 godina tako i među TV publikom u urbanim sredinama, i auditorijumom ženske populacije.

Tradicionalno serijski program i serije visoke produckije “Istanbulska nevesta”, “Elif” i “Zabranjena ljubav” u samom su vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Među pet najgledanijih emisija u danu je humantirani show “Kuća od srca” koji je pratilo 24 odsto auditorijuma ili 1.200.000 gledalaca.

Foto: Promo

Kasni večernji show “Ami G” sa 22 odsto auditorijuma je najgledanija večernja emisija, dok je naša centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. U samom vrhu gledanosti nalazi se i naš “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TvPink Printscreen

Direktna uključenja u "Zadrugu" pratila je verna pinkova publika, dok se emisija “Zadruga-Izbor potrčka” u vanrednom terminu u zvaničnoj top listi nalazi među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

“Novo jutro” i u danu iza nas pratio je najveći deo auditorijuma, pa je naš jutarnji program zvanicno najgledaniji svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'