AKTUELNO

Humanitarni serijal svakog utorka od 22.00 samo na TV Pink

Kao da nevoljama nema kraja za porodicu Perić, koja je pre 20 godina izbegla sa Kosova u Beograd, a sreća im se nasmešila tek nedavno kada im je humanirani serijal “Kuća od srca” pokucao na vrata. Uprkos naporima Jelene Matijašević i Žarka Lazića da Perićima obezbede pristojne uslove života, loši porodični odnosi doveli su do nove drame, zbog koje je u epizodi pred nama, u utorak, 22. januar od 22 sata na TV Pink, morala da reaguje i policija i Hitna pomoć.

Foto: Promo

Foto: Promo

Kako su najmlađe članice porodice Perić izbačene iz kuće, Žarko i Jelena su odlučili da razgovorom reše probleme sa njihovom rodbinom i tako pokušaju da isprave nepravdu koju je deda počinio kada je bespravno prisvojio kuću od srca sagrađenu za njegove unukice.

Foto: Promo

Međutim, tamo su ih dočekali ujak i ujna, koji ne prezaju ni od čega, pa je nastao pravi haos u dvorištu kuće. Dolazila je policija, a potom i Hitna pomoć...

Foto: Promo

Da li je svaki trud ekipe serijala “Kuća od srca” da pomogne ugroženim ljudima sprečila surova realnost i priču iz bajke pretvorila u potresnu ispovest, videćete u utorak od 22 sata na TV Pink.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'