AKTUELNO

Najgledaniji jutarnji program komercijalnih emitera prema jedinim zvaničnim merenjima TV gledanosti agencije Nielsen ,"Novo jutro", odnedavno se osim radnim danima, emituje i vikendom od 6:45 časova na TV Pink.

Pored novog, proširenog studija, odlične komentare gledalaca dobio je i novi voditeljski par, Irina Vukotić i Živorad Žika Nikolić, koji od novembra pored Dee Đurđević i Predraga Sarape vode "Novo jutro".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Voditeljski parovi smenjivaće se tokom nedelje, i to prema ustaljenom rasporedu - ponedeljkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom "Novo jutro " vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, dok Irina Vukotić i Žika Nikolić vode utorkom i sredom.

Foto: Pink.rs

Osim najaktuelnijih vesti iz zemlje i sveta, kao i stručnih sagovornika i zanimljivih gostiju, u "Novom jutru" gledaoce očekuju dobro poznati rubrike "Tema jutra" i "(Ne)zapaženo" koja se bavi temama o kojima se nije mnogo govorilo u javnosti, a koje su značajne za društvo, kao i "Prelistavanje", koje podrazumeva razgovor o aktuelnim događajima i ličnostima koje su okupirale pažnju štampanih medija. Rubrika "Pod reflektorima" posvećena je glumcima, dok će u rubrici "Hit jutra" gostovati pevači.

Foto: Pink.rs

Novina u jutarnjem programu "Novo jutro" su snimci iz helikoptera, što do sada nije viđeno u ovim formatima, a očekuju vas uključenja naših reportera iz svih većih gradova širom Srbije, koji će vam dati sve pravovremene i bitne informacije za početak dana.

Foto: Pink.rs

I u narednom periodu gledaćete lutajućeg reportera, Filipa Maksimovića, koji, kao i uvek ima uključenja sa neobičnih lokacija u srpskoj prestonici i izuzetno zanimljive sagovornike, koji na pravi način donose duh Beograda.

Jutarnji program "Novo jutro" emituje se svakog dana od 06:45 časova na TV Pink.

#Dea Đurđević

#Irina Vukotić

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#Živorad Žika Nikolić

'