AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom "Politike" i prof. dr Vladimirom Vuletićem, sociologom.

- Beograd je prekjuče bio domaćin ruskog predsednika Vladimira Putina, a dobrodošlicu ruskom predsedniku na kraju dana poželeleo je više od 120.000 građana ispred Hrama Svetog Save. Da li je tokom Putinove posete bilo nekih incidenata i da li su gradske vlasti zadovoljne kako je sve proteklo u organizacionom smislu, pitamo zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

- Kako su Putinovu posetu Beogradu videli zapadni mediji, a kako će na njegove poruke reagovati zapadni lideri, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Milanom Mišićem, spoljnopolitičkim komentatorom i Dragomirom Anđelkovićem, analitičarom.

Foto: Pink.rs

- Pod reflektorima je glumac Aleksandar Dunić sa kojim ćemo razgovarati o mjuziklu "Mister dolar" koji će 23. januara biti izveden u Pozorišt an Terazijama.

- Šta će se sve dešavati u novoj epizodi serije Šifra Despot koja će na Televiziji Pink biti emitovana sutra uveče, otkriće nam glumica Mirjana Đurđević.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Ivana Gavrilovića koji će nam otkriti kada izlazi njegov novi album, kao i sa kojim sniglom će taj album biti najavljen.

#Novo jutro

#TvPink

#najava

'