AKTUELNO

Hvala Vam na poverenju

Pink je u jučerašnjem danu ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, govore zvanični rezultati merenja TV gledanosti. Pink je u određenim grupama gledalaca bio gledaniji i od Javnog Servisa Srbije, gde se posebno ističe urbana i ženska publika.

Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” tradicionalno na zvaničnim top listama nalaze se među deset najgledanijih formata u danu. Na istoj listi najgledanijih emisija svih emitera našla se i “Kuća od Srca”, dok je večernji show “Ami G” sa udelom u gledanosti od 23 odsto, u terminu emitovanja bio ubedljivo najgledaniji.

Foto: Pink.rs

Svakodnevno verna Pinkova publika prati “Nacionalni dnevnik” koji je i u danu iza nas, zvanično najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Pored centralne informativne emisije, u utorak, dobre rezultate beleže “Nacionalni dnevnik u 13” i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TvPink Printscreen

“Novo Jutro” pratila je milionska publika, zbog čega je i u jučerašnjem danu najgledanije medju svim komercijalnim emiterima. Svakodnevne novine iz Bele kuće prati verna pinkova publika, pa su direktna uključenja u rijaliti “Zadruga” i danas zauzela svoje mesto na zvaničnim top listama.

Hvala Vam na poverenju. Ostanite uz Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'