separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV NA TRONU! Najgledanija komercijalna televizija (FOTO+VIDEO)


Hvala Vam na poverenju, ostanite uz Pink televiziju.


I u danu iza nas, TV Pink je najgledanija komercijalna televizija. Pored toga sto je rezultat u ukupnom broju gledalaca u odnosu na ostale komercijalne emitere znatno bolji, TV Pink je ostvarila prednost i u posebnim grupama gde se ističe grupa gledalaca zenske populacije medju kojom smo gledaniji i od Javnog servisa Srbije.  

Tradicionalno serijski program u samom vrhu gledanosti. Novi zapleti u serijama “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” izbor su verne Pinkove publike. 

Autor: RTV Pink , printscreen

Prvu emisiju druge sezone “Trenutka iz sna” pratilo je neverovatnih 26 osto auditorijuma, dok je među pet najgledanijih emisija u danu i naš novi format “Brak na nevidjeno” sa milionskim auditorijumom. 

Autor: Promo

U danu iza nas, naš informativni program je zvanično najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere, pa je tako “Nacionalni dnevnik” najgledaniji dnevnik svih komercijalnih emitera, dok ga sledi i “Popodnevni dnevnik”. “Novo jutro” vec tradicionalno i u 2019. godini je najgledaniji jutranji program komercijalnih emitera. Pored navedenih, verni Pinkovi gledaoci pratili su i direktna uključenja u rijaliti Zadruga. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti