AKTUELNO

Druga epizoda novog šou programa 'Brak na neviđeno' očekuje vas i ovog četvrtka od 22h na TV Pink.

U ovonedeljnoj epizodi upoznaćete dvoje ljudi koji su na prvi pogled potpuno nespojivi - osim što žive u različitim gradovima, ona uživa u slikanju u prirodi, dok on voli da puca iz samostrela.

Foto: Promo

Ipak, ono što im je zajedničko jeste to što nisu imali sreće u ljubavi - njegova prva žena je tokom braka shvatila da gaji naklonost prema istom polu, dok je njen sada bivši suprug postao hirurg i počeo da je vara.

Foto: Promo

Kako i dalje, iz različitih razloga, nisu uspeli da pronađu pravog životnog saputnika, prijavili su se za ovaj šou program, a stručni tim i psiholozi "Braka na neviđeno" prepoznali su ih kao savršene partnere.

Foto: Promo

Foto: Promo

Njih dvoje se neće videti do samog venčanja, a tada će imati samo pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Nakon dve nedelje, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista idealni partneri.

Foto: Promo

Da li će doći do venčanja, saznaćete u drugoj epizodi emisije "Brak na neviđeno" u četvrtak 3. januara od 22 časa na TV Pink!

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

#najava

'