AKTUELNO

Ovonedeljna emisija biće posebno dirljiva i emotivna.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin in" Sanja Marinković i u novoj 2019. godini nastavlja sa spektakularnim izdanjima omiljene emisije televizijske publike u Srbiji, koja će i danas u 17 sati, biti u prilici da naše muzičke, glumačke i televizijske zvezde vidi u potpuno drugačijem svetlu i doživi ih na drugačiji način.

Foto: TvPink Printscreen

Sanji će danas gostovati voditelj i glumac Milan Kalinić, Ivan Milinković, frontmen muzičkog sastava "Legende", folk zvezda Seka Aleksić, popularna pevačica Slađa Vujičić, kao i glumica Olga Odanović, koju su emocije savladale kada je odgovorila na pitanje šta bi u vreme praznika pitala one koji su im dragi, ali nažalost nisu među živima.

- Evo - kratko je izustila Olga, koja nije mogla da dovrši misao, i u istom trenutku briznula je u plač.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Kalinić, koji je sedeo odmah do nje, pružio joj je ruku kako bi je utešio, a na njene suze nisu ostale imune ni Slađa ni Seka, koja su takođe zaplakale.

- Ja bih ga samo pitala: "Kako si?" - priznala je Olga, koja je govorila o glumcu Miloradu Mandiću Mandi, a potom s lica obrisala suze.

Foto: TvPink Printscreen

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin in" biće, osim suza, mnogo smeha i ekskluzivnih priča iz života poznatih - zato, budite uz program TV Pink i danas u 17 sati!

D. Tanasijević

#Magazin In

#Milan Kalinić

#Olga Odanović

#Sanja Marinković

#Seka Aleksić

#Slađa Vujičić

'