separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

PINK I U NOVOJ 2019. GLEDA CELA SRBIJA! Milioni gledalaca ODUŠEVLJENI bogatim filmskim programom ZVANIČNO NAJGLEDANIJE TELEVIZIJE!


Večerašnju televizijsku premijeru "Zaspanka za vojnike" pratila je čitava Srbija!


Televizija Pink je, tradicionalno, svojoj milionskoj, vernoj publici pripremila bogat novogodišnji program sačinjen od najgledanijih informativnih emisija, direktnih uključenja u "Zadrugu", najgledaniji rijaliti šou program svih vremena, kao i Pinkovog novogodišnjeg veselja koje je u najluđoj noći pratila čitava Srbija. Osim spektakularnim šou programa, programska šema Pinka obogaćena je raznovrsnim i ekskluzivnim filmskim sadržajem, koji je ponovo okupirao pažnju verne Pinkove publike, koja se meri u milionima!

Autor: Promo

Večeras je domaći filmski hit "Zaspanka za vojnike", koji je u bioskope stigao prvog novembra, doživeo svoju televizijsku premijeru upravo na Pinku, koji i večeras gleda čitava Srbija!

Autor: Nielsen Audience measurement

Novi biser srpske kinematografije na Pinku je pratio rekordan broj gledalaca, zbog čega je omiljena televizija u Srbiji ponovo zauzela lidersku poziciju kada je merenje gledanosti u pitanju! Pink je daleko iza sebe ostavio kako komercijalne televizije, tako i Javni servis, od kojeg je imao veći udeo u gledanosti blizu 10 odsto.

Film reditelja Predraga Gage Antonijevića oduševio je sve gledaoce Pinka, koji će sutra uveče biti u prilici da uživaju u novoj domaćoj komediji - reč je o filmu Milorada Milinkovića "Patuljci s naslovnih strana", koji je na programu sutra u 20 časova!

Autor: Promo

Autor: Promo

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti