AKTUELNO

Osim legendarnih hitova narodne i zabavne muzike, svaki pevač izvešće i nekoliko svojih pesama, koje su trenutno veoma slušane i popularne.

Gledaoce TV Pink, sada već tradicionalno, za doček Nove godine očekuje veliko "Pinkovo novogodišnje narodno veselje". I ove godine, milionski auditorijum dočekaće Novu 2019. godinu upravo uz kanal TV Pink, jer će se u izvođenju najvećih hitova narodne i zabavne muzike smenjivati veliki broj kako legendarnih, tako i mladih pevača.

Na sceni će svoje najveće hitove otpevati folk pevači Snežana Đurišić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Radiša Trajković Đani, Vera Matović, Jašar Ahmedovski, Marko Bulat, Mitar Mirić, Šako Polumenta, Jana Todorović, Dejan Matić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Pored pevača koji se mogu pohvaliti dugogodišnjim karijerama, u najluđoj noći gledaoce će zabavljati i najveći talenti regiona, koje je iznedrilo najgledanije muzičko takmičenje "Pinkove zvezde". Tako su rame uz rame sa već afirmisanim zvezdama stali i Indira Beriša, Maja Milošević, Aca Živanović, Pavle Dejanić, Ismail Delija, Marko Stolić, Mlađen Tošović, Nemanja Maksimović, Žarko Stojanović, Andrijana Radonjić, Sara Reljić i Marko Šabanović.

Trenutno veoma slušane hitove izvešće i najatraktivnije pevačice i trenutno najpopularniji izvođači u regionu, kao što su Mia Borisavljević i Bojan Grujić, Jelena Kostov, Rialda, Ljupka Stević, Jadranka Barjaktarović, Tea Tairović, Katarina Grujić, poznati reper Sha, tvorac najslušanijih pesama di-džej Šone, Beca Fantastik, jedan od najpopularnijih bendova "Projekat" i mnogi drugi popularni izvođači.

Foto: Pink.rs

Njima će se na sceni pridružiti i bivši učesnici rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Teodora Džehverović, Sanja Stanković, Nikola Bokun, Nemanja Đerić Đekson sa članovima svoje grupe "Kurtoazija", kao i Vojke i Pakle Đans.

Foto: E-stock

Foto: Pink.rs

Uz sve izvođače biće i članovi mnogih kulturno-umetničkih društava, trubački orkestri, na sceni će se pojaviti i učesnik šou programa "Ja imam talenat" Adrian Mišić, virtuoz na violini.

Foto: E-stock

Osim legendarnih hitova narodne i zabavne muzike, svaki pevač izvešće i nekoliko svojih pesama, koje su trenutno veoma slušane i popularne.

Budite i ovog puta uz TV Pink i "Pinkovo novogodišnje narodno veselje" i uđite u 2019. godinu uz najbolju muziku i najveće zvezde na ovim prostorima.

Autor: Pink.rs

#Novogodišnji program

#Pinkovo novogodišnje narodno veselje

#Radiša Trajković Đani

#Televizija Pink

'