AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Pink je najgledanija komercijalna televizija, daleko ispred konkurencije, a na manje od 1% razlike u odnosu na Javni servis Srbije. Pored ovoga, Pink je ostvario daleko bolje rezultate i u posebnim grupama gledalaca, gde se ističe ženska populacija, ali i gledaoci u urbanim sredinama.

„Novo Jutro“ u danu iza nas najgledaniji je jutarnji program u Srbiji, uključujući i jutrani program na Javnom servisu. Više od 22% publike pratilo je redizajnirani jutarnji program, u kom je, između ostalih, gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: RTV Pink

„Nacionalni dnevnik“ pratilo je 1.200.000 gledalaca, a „Popodnevni dnevnik" je u samom vrhu liste gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

Tradicionalno serijski program TV Pink, prati verna Pinkova publika. Serije „Zabranjena Ljubav“ i „Istanbulska nevesta“ nalaze se u deset najgledanijih formata u danu, dok je u vanrednom terminu, naša publika pratila „Zadrugu Izbor potrčka”.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki deo auditorijuma, bio je uz humanitarni šou program „Kuća od srca“ koji se zahvaljujući armiji od 1.200.000 gledalaca našao među deset najgledanijih emisija na svim televizijama.

Foto: TV Pink

Neverovatnih 24% udela u gledanosti ostvarila je emisija „Ami G“ u kojoj je posle duže pauze gostovala Jelena Karleuša, te je ujedno emisija Ognjena Amidžića najgledanija zabavna emisija u danu.

Foto: Pink

Uspešan dan znači i uspešan nastavak nedelje. Hvala na poverenju. Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'