separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK PONOVO NA LIDERSKOJ POZICIJI: Intervju vlasnika i direktora Pinka Željka Mitrovića pratilo blizu 1.200.000 gledalaca.


Televiziija Pink u jučerašnjem danu je najgledaniji komercijalni emiter, govore zvanični podaci agencije Nielsen.


U posebnim kategorijama naša televizija gledanija je i od Javnog servisa Srbije i to među gledaocima od 18 do 49 godina, ali i među pripadnicama ženske populacije. 

Serije "Zabranjena ljubav", "Istanbulska nevesta" i "Elif" tradicionalno su u samom vrhu gledanosti. 

Autor: TV Pink Printscreen

Više do milion gledalaca pratilo je "Nacionalni Dnevnik“ , pa je naša centralna informativna emisija na zvaničnoj top listu najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. 

Autor: TvPink Printscreen

Pravo osveženje "Novog jutra", rezultiralo je i novim rekordnim rezultatima, te je naš jutranji program dvostruko gledaniji od sličnih formata na konkuretnskim televizijama. 

Sadržajno bogatije i vizuelno atraktivnije, "Novo jutro" rad u novom studiju započelo je i eksluzivnim intervjuom , vlasnika i direktora Pink Media Group Željka Mitrovića koji je ispratilo blizu 1.200.000 gledalaca. 

Autor: Pink.rs

Hiper rijaliti Zadruga svakodenvno donosi brojna iznenađenja, a verna Pinkova publika ispratila je sva uživo uključenja kao i specijalnu emisiju "Zadruga izbacivanje".

Autor: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju. Vaš Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti