AKTUELNO

Ognjen je zadovoljan zbog toga što će povratak Jelene Karleuše na TV Pink biti obeležen upravo u njegovoj emisiji.

Kraj ove godine obeležio je "Pakleni decembar" u emisiji "Amidži šou" i brojna ekskluzivna gostovanja. Poslednja emisija "Amidži šou" u ovoj godini, u utorak 25. decembra od 23 časa, biće u znaku povratka Jelene Karleuše na TV Pink, posle pet godina.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Jelena Karleuša, će kod Ognjena Amidžića u emisiji promovisati dve nove pesme, a osim o novim poslovnim uspesima, govoriće i o privatnom životu i svim aktuelnostima.

Ognjen je zadovoljan zbog toga što će povratak Jelene Karleuše na TV Pink biti obeležen upravo u njegovoj emisiji.

Rešili smo da taj mali jubilej od pet godina obeležimo u našoj emisiji (smeh). Šalu na stranu, od Jelene se uvek očekuje nešto novo, neobično i drugačije. Kada smo se dogovarali oko gostovanja, ona je dala neke predloge i na osnovu toga mogu da kažem da vas očekuje ludilo - rekao je Ognjen u susret ovonedeljnoj emisiji i dodao:
Očekuje vas premijera njenih novih pesama, a ja sam spremio ovog puta neke specijalne igre za nju, mislim da ćemo nešto raditi i van studija, što će biti pravo iznenađenje za gledaoce.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je otkrio i kako je izgledao taj prvi kontakt sa Jelenom i dogovaranje oko gostovanja.

Porukama smo se dogovarali oko gostovanja, to je bio taj prvi kontakt sa njom, ostalo je još da se vidimo uživo i da finaliziramo sve oko samog sadržaja emisije - rekao je Amidžić, a na pitanje ko je kome prvi poslao poruku, kroz smeh je odgovorio:
U isto vreme smo jedno drugom poslali poruku (smeh).

Kako zvuče Jelenine nove pesme, kako se oseća povodom povratka na najgledaniju komercijalnu televiziju posle pet godina, šta je novo na poslovnom, a šta ne privatnom planu, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Dušan Petrović

Ne propustite ekskluzivno gostovanje Jelene Karleuše i spektakularni završetak "Paklenog decembra" u emisiji "Amidži šou" u utorak 25. decembra od 23 časa samo na TV Pink!

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Jelena Karleuša

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'