AKTUELNO

Pevačica je iznela svoje mišljenje.

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' Sanja Marinković i ovog subotnjeg popodneva pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gostima, a u pitanju su: pevačice Goca Tržan, Nada Topčagić i Viki Miljković, pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Slobodan Radanović, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i glumci Uroš Jovčić i Đorđe Stojković.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom emisije, Nada Topčagić se osvrnula na Slobino učešće u rijalitiju ''Zadruga'' i sve ono što ga je u istom zadesilo, pa je konstatovala da je on bio na velikim mukama.

PROČITAJTE JOŠ: INDI POSETILA ESTETSKOG HIRURGA! Nakon što je povećala grudi, PROMENILA je i OVO na sebi, evo i njene prve fotke NAKON KOREKCIJE!

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si Slobice bio na Tantalovim mukama. Ja kad god sam pogledala, ti si bio razapet - rekla je Nada Topčagić Slobi u emisiji ''Magazin In'', čime je pevača ostavila bez teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Gosti Sanje Marinković i predstojećeg subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novo izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink danas u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Nada Topčagić

#Sloba Radanović

'