AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta čuju!

I predstojećeg subotnjeg popodneva u omiljenoj vikend emisiji zabavnog karaktera ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gostima, a u pitanju su: pevačice Goca Tržan, Nada Topčagić i Viki Miljković, pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Slobodan Radanović, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i glumci Uroš Jovčić i Đorđe Stojković.

Foto: TvPink Printscreen

Viki Miljković je tokom emisije otkrila kako je njen suprug Dragan Tašković Taške poželeo da je iznenadi za Novu godinu, pa joj je pripremio kolač, a jedan zanimljiv momenat je zasmejao sve u studiju. Naime, Viki je otkrila kako je on čitajući recept pomislio da je za kolač potrebno 12 kilograma brašna.

- Jedne godine je Taške mene hteo da iznenadi da mi pripremi neki kolač. Uzeo je moju svesku gde ja pišem svoje recepte i krenuo da čita. Vraća se, zatvara svesku, pitam ga ja: ''Šta je bilo?'', a on kaže: ''Pa ne mogu da napravim kolač zato što nemam 12 kilograma brašna. Pisalo je u receptu 12k brašna (kašika), a ja nemam toliko.'' - pričala je Viki u ''Magazinu In'', dok je njen suprug sedeo u publici i nasmejala sve u studiju, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: INDI POSETILA ESTETSKOG HIRURGA! Nakon što je povećala grudi, PROMENILA je i OVO na sebi, evo i njene prve fotke NAKON KOREKCIJE!

- Meni je to bilo divno iznenađenje, a na kraju sam pojela tu krempitu.

Foto: TvPink Printscreen

Gosti Sanje Marinković i predstojećeg subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novo izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, u subotu 22. decembra, u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Violeta Viki Miljković

'