AKTUELNO

Nasmejaće vas do suza!

Dvojac koji građane Srbije uvek oraspoloži u najranijim jutarnjim časovima svojom emisijom „Svitanje“, Dajana Paunović i Nemanja Velikić, gosti su „Kontravizije“ Lava Grigorija Pajkića u nedelju od 19.15 časova.

Foto: Promo

U svojoj najavi, Lav je istakao da Dajanu i Nemanju viđa samo u juranjim terminima, a lepa voditeljka je istkla da je sada možda vreme za neki udarni sat na Televiziji Pink:

Možda bi mogli neki prajm-tajm sada da potražimo? – pitala je Dajana svog kolegu s kojim već godinu i po dana vodi jutarnju emisiju.
Ja sam se već odvikao, s obzirom na to da sam vodio vesti u večernjim terminima, pa mi ovaj malo i odgovara. Ali od kada sam dobio lepšu i jaču polovinu, ja se budim rano ujutru i oran dođem na posao... Glas sam izgubio dragi moj Lave, ali ne žalim se – kazao je Nemanja i nasmejao sve, a Dajane se nadovezala:
Ne zovu ga džabe, prvo grlo Pinka - otkrila je atraktivna voditeljka i nasmejala sve u studiju.
Molim vas, neka bude prvi glas Pinka, da ne bude zabune - dodao je Nemanja, što je Lava nasmejalo pa mu je poručio da je ova prozivka dušu dala za društvenu mrežu Tviter.

Foto: Promo

Kako je Nemanja vratio Dajani, kao i da li je Paunovićeva imala neko negativno iskustvo od kada vodi „Svitanje“, saznajte u nedelju na Televiziji Pink u terminu od 19. 15 časova.

Autor: Pink.rs

#Dajana Paunović

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Nemanja Velikić

'