AKTUELNO

Ovaj tinejdžer je zadovoljan dosadašnjim nastupima i komentarima žirija, pa se nada da će pohvale dobiti i večeras.

Poslednja emisija trećeg kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas ovog večeras od 22 časa na TV Pink. Ovom emisijom završava se ciklus imitacija, a kako će i ovog puta neko napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Jedan od takmičara koji će se večeras oprobati u imitacijama je i Nikola Milenković. On je za imitaciju odabrao Džona Ledženda, a na sceni će izvesti, prema mišljenju mnogih, najlepšu ljubavnu pesmu "All of Me".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Inače sam hteo da imitiram Džastina Timberlejka, ali pošto ga je moj drug Mateja Vukašinović uzeo pre mene, prvi sledeći na spisku je bio Džon Ledžend - otkrio je na početku Nikola i dodao:
Pošto sam bio u Berlinu sedam dana pre snimanja, imao sam veoma malo vremena da se spremim za imitaciju, vežbao sam jedno četiri dana. Nadam se da će biti sve u redu.

Nikolu smo pitali i šta mu je bilo najteže kod pripreme ovog nastupa, s obzirom na to da imitacije nisu nimalo jednostavan zadatak.

U spremanju ove imitacije me je najviše omeo manjak vremena. Nisam baš zadovoljan kako sam izveo pesmu na tonskoj probi jer nisam baš najbolje čuo sebe, ali nadam se da će na sceni sve biti kako treba. On nema mnogo pokreta, sedi za klavirom, tako da se osim manjka vremena, nisam susreo ni sa jednom poteškoćom - rekao je Nikola.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ovaj tinejdžer je zadovoljan dosadašnjim nastupima i komentarima žirija, pa se nada da će pohvale dobiti i večeras.

Prezadovoljan sam komentarima žirija do sada i nadam se da će i večeras biti tako, ali nikad se ne zna (smeh). Savet koji sam definitivno primenio je da temeljno radimo na svakom nastupu i da se do detalja spremamo. Mislim, ja zaista dam svoj maksimum svaki put, tako će biti i večeras - rekao je Nikola i dodao:
Očekivao sam da žiri pooštri kriterijume, jer mislim da i oni očekuju da smo perfekcionisti. To jeste dodatna motivacija, ali i veća odgovornosti, da opravdamo njihova očekivanja i kriterijume.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njegova imitacija Džona Ledženda, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Nikole u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Marina Stanković, Ljiljana Plavšić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Sara Simić, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Nikola Milenković

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'