AKTUELNO

Ova talentovana devojčica osmislila je kompleksan nastup kojim će pokušati da fascinira članove stručnog žirija, kao i milione gledalaca Pink televizije.

U najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" vas ovog petka od 22 časa očekuje poslednja emisija posvećena imitacijama. U završnici trećeg kruga još jedan učesnik će napustiti takmičenje, zbog čega će morati dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju, što će biti slučaj i sa maestralnom Nikom Purić, koja će otpevati čak dve pesme - "Baby One More Time" Britni Spirs i "Laži me laži" Nataše Bekvalac, članice žirija.

Iako će Nataša odmah biti u prilici da vidi kako ju je izimizitirala, Nika kaže da joj je Britni ipak bila veći zalogaj.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Britni je bila teža za imitacije, zahtevnije je jer je u pitanju engleski jezik. Lakše mi je da pričam svoj, maternji, i samo malo da ga iskarikiram, nego da pričam engleski - priznaje Nika.

- Pravilan izgovor engleskog jezika mi je bio najteži, ali sam uspela da ga savladam, mislim da ću biti super - objašnjava Nika.

Ona se uvek trudila da joj nastupi na glamuroznoj Pinkovoj sceni budu spektakularni, što će i na dalje biti slučaj.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Moji nastupi su uvek bili kompletni i tako će uvek i biti! To mi uopšte ne pada teško. Sve savete slušam, pokušavam da ih primenim, ali najviše se trudim da ne pevam piskavo, što mi je Leontina rekla - priznaje Nika.

Kako je izgledala njena imitacija Britni i Nataše saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 21. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Nike, u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Sara Simić, Marina Stanković, Ljiljana Plavšić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: D. Tanasijević

#Nataša Bekvalac

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'