AKTUELNO

Koleginice napravile pometnju u studiju.

I predstojećeg subotnjeg popodneva u omiljenoj vikend emisiji zabavnog karaktera ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gostima, a u pitanju su: pevačice Goca Tržan, Nada Topčagić i Viki Miljković, pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Slobodan Radanović, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i glumci Uroš Jovčić i Đorđe Stojković.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

U jednom trenutku u studiju se poveo razgovor o ljubavi, a onda su pevačice Goca Tržan i Nada Topčagić počele da govore o s*ksu. Budući da se Goca nije bila saglasna sa tim da su nekada u javnosti ljudi delovali čednije i odmerenije, sukobila je svoje mišljenje sa starijom koleginicom, što je izazvala pometnju u studiju.

- Bili ste hipici i kr*sali ste se u komunama. Tišinčina - rekla je Goca starijoj koleginici u ''Magazinu In'', na šta je ona odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NATAŠA BEKVALAC ZADALA DOMAĆI ZADATAK SVIM RODITELJIMA: Trudim se da ćerkama obezbedim život posut laticama ruža!

- Nije tačno! - rekla je Nada, a onda je odbrusila Goci:- Da si ti direktno raščerečila noge i s*ks imala. Kad si to radila? - upitala ju je Nada i sve u studiju ostavila u šoku.

Foto: TV Pink Printscreen

Gosti Sanje Marinković i predstojećeg subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novo izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, u subotu 22. decembra, u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Magazin In

#Nada Topčagić

'