separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NISAM KOKETA: Bebi Dol jednom izjavom ZBUNILA sve u MAGAZINU IN, Verica Rakočević se uhvatila za glavu! (VIDEO)


Svi u studiju prasnuli u smeh nakon što je pevačica izjavila ovo.


Sanja Marinković, autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin IN'' ove subote otvoreno će na temu ''Na šta to nijedna dama ne treba da pristane u životu zarad materijalnog bogatstva?'' govoriti sa pevačicama Bebi Dol i Jovanom Nikolić Mišković, glumicom Jelenom Gavrilović, kreatorkom Vericom Rakočević, glumcem i trenerom za lične promene Sinišom Ubovićem, kao i pevačicom narodne muzike Snežanom Đurišić.

Autor: TvPink Printscreen

Kako se u studiju povela priča o muško-ženskim odnosima, Bebi Dol je uspela da jednom izjavom zbuni i nasmeje sve.

Autor: TvPink Printscreen

- Ne, ne, ja ne bih odgovorila ni da živi sa mamom i tatom, ni da ne živi. Jednostavno, nisam taj tip. Nisam koketa - rekla je Bebi Dol u emisiji ''Magazin In'' čime je nasmejala sve u studiju, a Verica Rakočević se uhvatila za glavu nakon ove pevačicine izjave.

Autor: TV Pink Printscreen

Gosti Sanje Marinković i ove subote otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite najnovije izdanje emisije "Magazina in", koja je na programu u dobro poznatom terminu, u subotu 8. decembra u 17 sati na Pinku!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti