separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'PINKOVE ZVEZDICE - ALL STARS' UPRAVO POČINJU NA TV PINK: Najtalentovaniji mališani će vas večeras svojim IMITACIJAMA ostaviti bez daha!


Luda noć je pred nama.


Kao i svakog petka od 22 časa cela Srbija, ali i region je uz TV Pink i najtalentovanije mališane "Pinkove zvezdice - All stars".

Autor: TvPink Printscreen

U večerašnjoj emisiji, kao i u naredne dve epizode, zvezdice će se predstaviti kroz novi zadatak - Imitacije. Ovoga puta svoju mogućnost transformacije pokazaće: David Radosavljević, Toma Milovanović, Teodora Tara Stojanović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Ema Simonović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec.

Voditeljki par Marijana Mićić i Ana Mihajlovski odmah na početku emsije otkrile su da se u bekstejdžu nalazi još jedan Milan Stanković kao i Bebi Dol i time naglasile koliko uzbudljivo veče je pred nama.

Autor: TvPink Printscreen

Petočlani žiri je i ove večeri u nepromenjenom sastavu: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

Nema sumnje da će gledaoci, ali i žiri biti oduševljeni onim što su zvezdice pripremile, zato ostanite uz TV Pink i pratite još jedno izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars".

Autor: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti