separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

JEDAN POZIV MENJA MILENINU ODLUKU: Potpuni preokret u novoj epizodi serije ŠIFRA DESPOT! (VIDEO)


"Nova godina" - 38. epizoda serije "Šifra Despot" Radoša Bajića na programu je večeras od 21.15 na TV Pink.


Jutro uoči dočeka Nove godine – tako počinje 38. epizoda serije “Šifra Despot“, koja je na programu TV Pink večeras od 21.15.

Pošto je sklonište od bolesti i problema pronašao u kući Despotovića, major Radak (Duško Premović) se oporavio zahvaljujući njegovom nekadašnjem komandantu Životi (Radoslav Milenković), pa odlučio da krene na put.

Autor: Promo

Očinska dužnost ga zove, u Hrvatskoj ga očekuju njegove devojčice. Ali... treba ga prebaciti preko granice. U toj akciji učestvovaće ko drugi nego – Jovo Agbaba (Radoš Bajić) i njegovi Krajišnici.

Autor: Promo

Rumenki (Branka Šelić) na kućnu adresu stiže poklon iznenađenja od Despota (Đorđe Marković) i Milene (Tamara Krcunović). Dok teku pripreme za novogodišnje slavlje, atmosfera u kući Despotovića je čudna…

Autor: Promo

Milena se potpuno promenila i svi to primećuju, čak i strina Agbabica (Olga Odanović). Tiha je, zamišljena i često odsutna. Jasno je da nikome nije rekla istinu o trudnoći. Jedan telefonski razgovor biće presudan da Milena donese konačnu odluku… Ali, niko još ne zna šta se to njoj vrzma po mislima...

Autor: Promo

Pretpraznična atmosfera u 38. epizodi pod nazivom “Nova godina” učiniće vam ovu nedelju zabavnijom, ukoliko večeras od 21.15 budete uz TV Pink i seriju “Šifra Despot”.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti