separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEVEROVATNE IMITACIJE U PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS: Najtalentovanija deca u ulozi domaćih i svetskih zvezda ovog petka na TV Pink!(VIDEO)


Ne propustite spektakularan početak trećeg kruga.


U vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" ovog petka od 22 časa počinje treći krug, a naša najtalentovanija deca moraće da se dokažu u novoj temi - imitacijama. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog koga su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

Teodora-Tara Stojanović će se ovog petka naći u koži Sare Jo, a izvođenjem pesme "Nemam vremena za to" i fenomenalnom koreografijom, potpuno će oduševiti žiri.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Bravo! - govorile su Goca Tržan i Leontina Vukomanović uglas tokom njenog nastupa.

Već u prvoj emisiji posvećenoj imitacijama, dogodiće se nastupi koji će žiri jednostavno ostaviti bez reči. Jedan od njih je i nastup Sergeja Pajića koji će imitirati upravo Milana Stankovića i spot za njegovu pesmu "Trans". Tokom čitavog Sergejevog nastupa, Milan Stanković je bio upravo u transu i potpuno oduševljen ovom imitacijom.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Autor: RTV Pink

Bojana Radovanović je toliko dobro dočarala Mariju Šerifović i njen evrovizijski nastup sa pesmom "Molitva", da je Nataša Bekvalac tokom celog nastupa bila na ivici suza.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Autor: RTV Pink

Irina Arsenijević će ovog petka briljirati u ulozi slavne pevačice Sije, a da je uspela da potpuno verno imitira njenu specifičnu boju glasa, dokaz su i reakcije žirija, koji je ostao u čudu nakon njenog nastupa.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pored njih u imitacijama će se oprobati i Pavle Vasiljević, David Radosavljević, Ema Simonović, Amna Alajbegović, Veljko Čačić, Tomislav Milovanović i Valentina Mec, zato ne propustite spektakularni početak trećeg kruga u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 7. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti