separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

ŠEŠELJ za NOVO JUTRO o situaciji na KOSOVU I METOHIJI


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!


U emisiji Novo jutro gledaćete:

- Štampu ovog jutra prelistavamo sa Ratkom Femićem urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Kurir" i Sašom Adamovićem istoričarem.

- Završen je konkurs bespovratnog novca zadrugama. Za godinu i po dana formirano je 314 novih zadruga. O tome na koji način zadruge utiču na razvoj poljoprivrede razgovaramo sa Milanom Krkobabićem, ministrom bez portfelja.

- O razvoju turizma u Srbiji, ali i o štetnim posledicama uvođenja takse od 100 odsto na robu iz Srbije, na trgovinu Srbije sa Prištinom, pričamo sa Rasimom Ljajićem, ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija.

- Šta je zapravo superbakterija i da li je ona zaista otporna na sve vrste antibiotika, kolika je realna opasnost od ovih bakterija po naše stanovništvo i kako se boriti protiv njih., pitanja su za našeg gosta doktora Mijomira Pelemiša, predsednika Srpskog udruženja za antimikrobnu hemioterapiju.

Autor: Pink.rs

- O situaciji na Kosovu i Metohiji, o ulozi velikih sila u rešavanju ovog problema, o eventualnim narednim potezima Beograda i Prištine, razgovaramo sa doktorom Vojislavom Šešeljem, predsednikom Srpske Radikalne stranke.

- O životu van Zadruge, o tome da li je pronašao novu ljubav, ali i da li je svoju novu pesmu Kocka, posvetio bivšoj supruzi i u kakvim su oni danas odnosima, razgovaramo sa pevačem Slobom Radanovićem.

- Naša najpoznatija karatiskinja Tanja Petrović će nam otkiriti tajnu svog uspeha, i zašto je disciplina osnov ovog sporta. A imaćemo prilike i da upoznamo njenu ćerku, koja je takođe uspešna karatiskinja.

- U rubrici Hit jutra slušamo pesme Željka Samardžića, a u studio nam dolazi i Suzana Paunović, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava, koja će nas podsetiti da smo svi JEDNAKI.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti