separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAJTEŽE JOJ JE BILO DA ODABERE PESMU: Valentina otkrila zbog čega ovog petka u PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS imitira Kristinu Agileru! (FOTO)


Koliko se spremala, da li se susrela sa nekom poteškoćom, ali i kako se odlučila na ovu imitaciju, Valentina nam je otkrila u ovom intervjuu.


Ovog petka vas od 22 časa na TV Pink, u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje pravi spektakl, jer počinje treći krug, a sa njim i novi zadatak za naše zvezdice - imitacije. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog koga su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

U ovonedeljnoj emisiji na sceni ćete videti i Valentinu Mec, koja će imitirati Kristinu Agileru i spot za njenu pesmu "Candyman". Koliko se spremala, da li se susrela sa nekom poteškoćom, ali i kako se odlučila na ovu imitaciju, Valentina nam je otkrila u ovom intervjuu.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Najviše mi leži njena boja glasa, a i volim da je slušam. Nekako sam uskladila to i izabrala na kraju ovu pesmu, koja će nadam se razdrmati žiri i publiku - rekla je Valentina i dodala da nije imala mnogo vremena da spremi ovaj nastup:
Za kratko vreme sam spremila ovaj nastup, jer nisam imala mnogo vremena. Ali, potrudila sam se da to sve izgleda dobro.

Kako sada mora da ima kompletan scenski nastup, Valentina nam je rekla da li joj to pada teško.

Jeste malo otežavajuće to što sada moramo uz pevanje i da igramo, da imamo kompletan scenski nastup, ali s obzirom na to da sam ja vrcava i da su mi uvek govorili da sam energična na sceni, ne pada mi toliko teško - kaže Valentina o otkriva šta joj je bilo najteže prilikom pripreme ovog nastupa:
Najteže mi je bilo da odaberem pesmu, sve ovo ostalo je posle bilo lako.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Iako smatra da može bolje, ova talentovana tinejdžerka je zadovoljna komentarima žirija i potrudila se da svaki njihov savet i kritiku primeni.

Žiri nije rekao ništa što nije tačno, zato mogu da kažem da jesam zadovoljna. Svaki put se trudim da usvojim njihove kritike koliko god mogu i d aiskoristim njihove komentare na najbolji način - rekla je Valentina i dodala da nije očekivala da će žiri biti ovako strog:
Nisam očekivala da će žiri biti ovako strog, mislila sam da će to biti malo opuštenije. Ali to što su oni strogi, nas tera da više zagrizemo i da dokažemo da smo sa razlogom na ovoj sceni.

Da li je Valentina uspela da u potpunosti dočara popularnu Kristinu Agileru, saznaćete u novoj epizodi vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 7. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pored nje u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Toma Milovanović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Ema Simonović. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti