separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OŽIVEO LIK NAŠEG NAJAUTENTIČNIJEG IZVOĐAČA! Da li možete da pogodite koji učesnik PINKOVIH ZVEZDICA-ALL STARS se krije iza Luisove maske? (FOTO)


Za ovaj nastup se naša zvezdica pripremala skoro mesec dana.


U vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" ovog petka od 22 časa počinje treći krug, a naša najtalentovanija deca moraće da se dokažu u imitacijama. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog koga su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

U ovonedeljnoj emisiji jedan od takmičara kog ćete gledati na sceni je Pavle Vasiljević, koji će imitirati jednog od najautentičnijih izvođača sa naših protora, čuvenog Ljubišu Stojanovića Luisa. On će izvesti pesmu "Dudo", a nama je otkrio zbog čega se odlučio upravo za ovu imitaciju.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Izabrao sam Luisa jer je zanimljiv, specifičan. Dobar je za imitaciju jer ima prepoznatljiv izgled, ali i glas - objasnio je Pavle na početku razgovora i otkrio koliko su trajale pripreme za ovaj krug:
Pripremao sam se dugo za ovu imitaciju, skoro mesec dana.

S obzirom na to da žiri od njih zahteva da imaju kompletan scenski nastup, pitali smo Pavla da li je jednostavno uskladiti dobro pevanje i prateću koreografiju.

Nije uopšte lako biti dobar i u pevanju, a opet imati i koreografiju. Posebno su zahtevne imitacije, ali mislim da sam se dobro pripremio - rekao je Pavle.

Kako je ovo najzahtevniji zadatak do sad, Pavle nam je otkio šta mu je bilo najteže prilikom spremanja Luisove imitacije.

Tokom spremanja ovog nastupa, najteže mi je bilo da nađem ćelu (smeh). Pomučio sam se dok sam našao rešenje za to - rekao nam je Pavle kroz osmeh.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ovaj talentovani dečak je prezadovoljan komentarima žirija, ali mu je to i dodatna motivacija da bude još bolji u daljem takmičenju.

- Zadovoljan sam komentarima žirija, ali naravno da mogu bolje. Prihvatio sam njihove kritike, ipak su oni stručni, i primenio sam ih na ovaj nastup - rekao je Pavle, kog nije iznenadilo to što je žiri stroži nego u prethodnim sezonama:
- Nisam znao šta da očekujem na početku ovog takmičenja, pa me nije iznenadilo što su strogi.

Da li je Pavlova imitacija bila uspešna, saznaćete novoj epizodi najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 7. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pored njega u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Tomislav Milovanović i Valentina Mec. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti