separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZA OVU IMITACIJU SE PRIPREMAO MESEC DANA! Da li možete da pogodite u čijoj koži će se ovog petka u PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS naći Toma? (FOTO)


Toma nam je otkrio kako se pripremao za ovaj težak zadatak u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju.


U vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" ovog petka od 22 časa počinje treći krug, a naša najtalentovanija deca moraće da se dokažu u imitacijama. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog koga su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

U ovonedeljnoj emisiji jedan od takmičara kog ćete gledati na sceni je Tomislav Milovanović, koji će imitirati grupu "Vampiri", tačnije frontmena Aleksandra Erakovića Eru. On će izvesti pesmu "Subota uveče", a nama je otkrio zbog čega se odlučio upravo za ovu imitaciju.

Nekako mi stoji taj stil, sviđa mi se pesma, brza je, odgovara mom temperamentu. Mislim da će ova imitacija biti verna i da će sve ispasti kako treba - rekao je Toma na samom početku i otkrio kako bira pesme koje će izvoditi u takmičenju:
Pošto mutiram, sada moram da pronađem pesmu u kojoj nema toliko velikog raspona. To mi je glavni kriterijum za odabir pesama u ovom takmičenju.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

S obzirom na to da imitiranje nije nimalo lak zadatak, Toma nam je rekao da se temeljno pripremao za ovaj krug.

Pripremao sam se mesec dana za ovaj nastup. Spremao sam se pevački, ali sam radio i na kostimu i scenskom nastupu, kako bih što vernije dočarao vođu grupe 'Vampiri' - rekao je Toma.

Iako sada osim pevanja, moraju da pokažu i kompletan scenski nastup, Toma kaže da mu to ne pada teško.

Meni nije teško, jer sve što radimo na sceni, treba da bude prirodno. Najviše radim na pevanju, to uvežbavam pred svaki nastup, a koreografija i ponašanje na sceni dođe spontano - objasnio je ovaj talentovani tinejdžer, ali je priznao i šta mu najteže pada prilikom pripreme nastupa:
Najviše muka su mi zadale matrice, to mi je bila jedina poteškoća sam kojom sam se susreo tokom pripreme nastupa. Jednostavno, moram da nađem matricu koja meni odgovara, a to nije nimalo lak posao.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Premda je došao do trećeg kruga, Toma je perfekcionista i nije u potpunosti zadovoljan svojim nastupima i komentarima žirija.

Iskreno, nisam zadovoljan komentarima žirija, mislim da mogu bolje i ciljam na to. Siguran sam da ću danas biti još bolji u odnosu na prethodna dva nastupa. Uvažio sam sve kritike koje mi je uputio žiri, prihvatio sam sve što su mi rekli kako bih unapredio svoj talenat. Žiri je tu da bismo ih mi slušali, jer možemo od njih da naučimo mnogo toga što će nam veoma značiti za dalju karijeru - kaže Toma.

Kako su u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" najbolji učesnici iz svih prethodnih sezona, žiri je i te kako podigao kriterijume, što zvezdice nisu očekivale.

Nisam očekivao da će žiri biti baš ovoliko zahtevan. oni se zabavlaju uz naše nastupe, ali su veoma strogi. Oni su ozbiljno shvatili svoj zadatak, a mi smo se malo opustili. Ali sada smo već spremni da podignemo svoje nastupe na viši nivo - rekao je Toma za kraj.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Da li je Toma uspeo da u potpunosti dočara lik Aleksandra Erakovića Ere, frontmena grupe "Vampiri", saznaćete u petak 7. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored njega u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti