separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

LIDER U REGIONU: TV PINK I U DANE VIKENDA APSOLUTNO NAJGLEDANIJA TELEVIZIJA! (VIDEO)


Uspešan vikend za TV Pink kada govorimo o zvaničnim istraživanjima TV gledanosti agencije Nilsen.


Tokom sva tri dana vikenda, naša televizija bila je najgledaniji komercijalni emiter, dok se u posebnim grupama gledalaca izdvajaju žene, koje su u znatno većem broju, uključujući sve emitere, u subotu ali i u nedelju bile uz naš program.

Autor: TvPink Printscreen

Tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti nalazi se naš informativni program. „Nacionalni dnevnik“ , sa vise od milion gledalaca, najgledanija je informativna emisija svih komercijalnih emitera. “Novo Jutro“ još jednu nedelju iza nas završava kao najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Autor: Promo

 Serijski program naše televizije niste propustili pa su tako u samom vrhu gledanosti serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ kao i „Zabranjena ljubav“, koja je u nedelju bila najgledanija emisija u danu. 

Autor: TV Pink Printscreen

U petak je vise od million gledalaca pratilo poslednju emisiju posvećenu devedesetima u vašem omiljenom muzičkom show programu, Pinkove zvezdice ALL stars. Pored navedenog serijskog i informativnog programa subota je bila rezervisana za najgedaniju emisiju u danu, talk show Sanje Marinković, dok je vise od 20% publike, reprizno pratilo emisiju “Paparazzo-lov”. 

Autor: Pink.rs/Promo

Za dane vikenda, budili ste se uz “Žikinu Šarenicu” , dok verna pinkova publika neprestano prati hiper rijaliti “Zadruga” . Sva uživo uključenja kao i specijalne emisije Zadruga – “Nominacije”, “Pitanja novinara”, kao i “Izbacivanje” nalaze se u samom vrhu gledanosti. 

Autor: RTV Pink

Tradicionalno “Kontravizija” juče se našla među deset najgledanijih emisija, dok je nedeljno popodne rezervisano za aktuelne priče o poznatima i emisiju Premijera Vikend Specijal.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti