separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

EKSKLUZIVNA GOSTOVANJA NA PINKU: Počeo je Amidži šou! U Ognjenov studio stigao je Goran Bregović!


Osim o poslovnim uspesima, najuspešniji muzičar bivše Jugoslavije govoriće i o privatnom životu.


Jedna od najgledanijih emisija "Amidži šou" i ovog utorka donosi razgovore sa aktuelnim gostima i nabolju zabavu u vaše domove. Ognjen Amidžić je za vas pripremio "Pakleni decembar", što znaći da ćete u njegovoj autorskoj emisiji gledati ekskluzivna gostovanja najvećih i trenutno najpopularnijih zvezda na ovim prostorima.

Posle duže medijske pauze, a prvi put u emisiji "Amidži šou", gostuje Goran Bregović, jedno od najvećih imena stare Jugoslavije i najuspešniji muzičar sa ovih prostora u svetu.

Autor: Miloš Rafailović

Goran, jedini dobitnik prestižne Gremi nagrade sa naših prostora, prirediće spektakl u Beogradu 15. decembra u "Štark" areni. Ovaj koncert neće zaostajati za njegovim koncertima koje održava širom sveta u najvećim i najprestižnijim dvoranama - naprotiv, ovo će, kako sam kaže, biti jedan od njegovih najboljih koncerata.

U okviru koncerta Goran će imati i promociju njegovog aktuelnog albuma "Tri pisma iz Sarajeva" gde će mu biti gosti na violini Zied Zouari iz Tunisa, Gershon Leizerson iz Izraela i Mirjana Nešković iz Beograda.

Autor: Miloš Rafailović

Osim što će govoriti o uspesima na poslovnom planu, Goran će u emisiji "Amidži šou", koja je upravo počela na Pinku, otkriti do sada javnosti nepoznate detalje iz svog života, ali i odgovoriti na sve izazove koje mu je Ognjen priredio.

Imam tu čast da u ovonedeljnoj emisiji ugostim najpoznatijeg muzičara sa ovih prostora, Gorana Bregovića. Mislim da će biti zanimljivo i obećevam gledaocima jednu neverovatnu emisiju jer će se Goran predstaviti u drugačijem svetlu nego do sada, posebno zato što je prvi put u kod nas u studiju. Pripremio sam za njega neke snimke koji će ga sigurno iznenaditi i verovatno ne očekuje da sam došao u posed tog materijala - rekao je Ognjen pred večerašnju emisiju

Nakon Brege, a pre žurke u "Zadruzi" imaćete priliku da vidite i premijerno izvođenje hita "Rumunska kamila".

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti